Un atkal viegli pagatavojami kēksiņi! Šokolādes-riekstu krēms tiek gatavots, izmantojot “Nutellas” krēmu. Pats krēms ir ļoti maigs un tam ir nepieciešams laiks, lai tas kārtīgi atdzistu. Galvenais – krēmu uzklājiet uz jau atdzisušiem kēksiņiem, citādi krēms izkusīs.
Sastāvdaļas:
Kēksiņiem:
- 300 g miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- škipsniņa sāls
- škipsniņa sodas
- 100 g istabas temperatūra sviesta
- 125 g cukura
- 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
- 2 olas
- 125 g kefīra
Krēmam:
- 300 g istabas temperatūras sviesta
- 150 g “Nutellas” vai citas šokolādes-riekstu pastas
- 100 g piena vai tumšās šokolādes
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2