Vaniļas kēksiņi ar šokolādes-riekstu krēmu (fotorecepte)

vanilnye-kapkeiki-s-kremom-iz-nutelly

Un atkal viegli pagatavojami kēksiņi! Šokolādes-riekstu krēms tiek gatavots, izmantojot “Nutellas” krēmu. Pats krēms ir ļoti maigs un tam ir nepieciešams laiks, lai tas kārtīgi atdzistu. Galvenais – krēmu uzklājiet uz jau atdzisušiem kēksiņiem, citādi krēms izkusīs.

Sastāvdaļas:

Kēksiņiem:

  • 300 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • škipsniņa sāls
  • škipsniņa sodas
  • 100 g istabas temperatūra sviesta
  • 125 g cukura
  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
  • 2 olas
  • 125 g kefīra

Krēmam:

  • 300 g istabas temperatūras sviesta
  • 150 g “Nutellas” vai citas šokolādes-riekstu pastas
  • 100 g piena vai tumšās šokolādes

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Leave a Comment